Copyright

Alle content op fitmominspe.nl is eigendom van fitmominspe.nl tenzij anders aangegeven. Content van fitmominspe.nl, zowel tekst-, geluids- of beeldmateriaal, mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van fitmominspe.nl. Er is vooraf toestemming middels deze disclaimer om contentmateriaal te delen met bronvermelding naar fitmominspe.nl, of via de sharebuttons op deze website.

 

Aansprakelijkheid

Alle artikelen op fitmominspe.nl zijn zorgvuldig samengesteld om zo correct, compleet en up to date mogelijk te zijn voor de bezoekers va deze website. Dit garandeert niet dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is.  Aan de informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Bovendien aanvaardt fitmominspe.nl geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheid in de verstrekte informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan, de verspreiding van informatie via internet.

 

Samenwerkingen

Sommige artikelen zijn voortgekomen uit samenwerkingen. Dit wordt altijd vermeld in het artikel zelf. Fitmominspe.nl bevat affiliate links die een commissie kunnen opleveren. Recensies zijn altijd geschreven vanuit eigen ervaringen: samenwerkingen waarbij de tekst vooraf wordt aangeboden worden niet geaccepteerd.

 

Meer informatie

Voor vragen kan er contact worden opgenomen via het  contactformulier.

fitmominspe.nl behoudt zich het recht de disclaimer op elk gewenst moment aan te passen.