MEET THE BLOGGER

Van festivals, uitslapen en Netflix marathons naar luiers, speentjes en Duplo. De eerste van mijn vriendenkring met een kleintje, voorzichtig manoeuvrerend door het mijnenveld dat ouderschap heet. Dat ben ik, Nisa (29). Ik ben moeder van het (totáál objectief..) leukste jongetje ter wereld, Irfan (4) en vrouw van knappe Kerim (31). Ook al word ik soms gillend gek hier thuis: ik zou het voor geen goud willen missen.

Jarenlang heb ik gebalanceerd tussen diëten en (vr)eten, waardoor ik inmiddels maat 36 tot maat 42 in mijn kast heb liggen. Op een gegeven moment was ik daar zó klaar mee! De knop ging om en in plaats van diëten begon de zoektocht naar een gezonde levensstijl. In Augustus 2020 ben ik gestart met Personal Body Plan. Net dat beetje sturing wat ik nodig heb en vooral een duidelijk trainingsplan om de beste versie van mijzelf te worden.

Op Fitmom In Spe lees je dan ook artikelen die mij (en jou!) helpen fitter te worden, samen met artikelen over het ouderschap, mooie (en minder mooie) dingen in het leven en vooral ook goed eten. Ik wens je veel leesplezier en wees niet bang om een berichtje achter te laten, ik hoor graag van je! 

Liefs,

Nisa