Snel, kidsproof en boordevol ijzer door de spinazie. Dit recept is één van mijn favorieten na een drukke dag. Goed, echt fotogeniek is het niet en het lijkt misschien op een bordje kattenbraaksel, maar geloof mij als ik zeg dat het écht heel lekker is!
What you need
- 350 gram gehakt
- 1 pak diepvries spinazie in deelblokjes
- 250 gram penne (ongekookt gewogen)
- 1 bakje Boursin
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- Peper & zout
What you do
- Zet een pan water op en snij de ui fijn.
- Rul het gehakt op middelhoog vuur in een grote hapjespan. Voeg wanneer het gehakt bruin is de ui en knoflook toe en kook ondertussen de penne beetgaar.
- Voeg de spinazie toe aan het gehakt totdat alles ontdooit is en er een dikke pastasaus onstaat. Voeg de Boursin, peper en zout toe en roer goed door elkaar. Voeg tot slot de penne toe.
- Bestrooi eventueel met geraspte kaas
Eet smakelijk!

Wat ziet der heerlijk uit.